

## Low Carbon Vehicle Partnership

## Bus Working Group Meeting Wednesday, 21 May 2008, 10.30 to 13.30 SMMT, Forbes House, Halkin Street, London, SW1X 7DS

## BWG-A-08-05

## DRAFT AGENDA

		Item	Lead	Paper No.	Purpose
10:30 5 min	1.	Welcome & apologies	Chair	•	•
10:35 10 min	2.	Minutes and Matters arising	Chair	BWG-M-07-11	To agree
10:45 30 min	3.	Partnership Activity Update	Greg Archer	BWG-P-08-07	For information
	3.1	Membership fees update	Greg Archer		For information
11:15 60 min	4	BSOG Review – discussion document	Jonathan Murray	BWG-P-08-08	For discussion
12:15 30 min	5	Carbon Foot printing	PTEG (tbc)	BWG-P-08-09*	For information
12:45 30 min	6	Forward commitment feasibility study	Jonathan Murray, David Martin, STS	BWG-P-08-10	For discussion
13:15 15 min	7.	Proposed EC directive on the promotion of clean and energy efficient road transport – discussion paper	Lucy Ahad, DfT	BWG-P-08-11	For discussion
13:30 5 min	8.	AOB	Chair		
-	er to l	be presented on the day			

Next meeting: 5<sup>th</sup> November 2008 Venue to be confirmed